Meer dan 100 jaar ervaring
Koeleman Bouw is een erkend SBB-leerbedrijf

Koeleman Bouw
Bel ons

Klantervaringen

Klantervaringen

Zevenhoven Getuigenis Van: Fam. Bader Aan: Hendrik-Jan Koeleman

Vorig jaar kwam er een ziekte in ons leven. In alle hectiek stonden wij plotseling voor de uitdaging onze woning aan te passen en invalideproof te maken. Hoe we dit voor elkaar konden krijgen, we hadden geen idee. Op aanraden van onze zoon hebben wij Hendrik Jan Koeleman gevraagd of hij ons verder wilde helpen. Dat wilde hij wel. We gaan er een mooi project van maken zei hij tegen ons. Nou dat is het zeker geworden!

Wat zijn wij blij dat wij met Hendrik Jan in zee zijn gegaan. Het project is super verlopen. Hendrik Jan blijft in alle hectiek de rust zelve. Je kan met hem bouwen en op hem bouwen. De mensen van Koeleman Bouw zijn pure vaklui, rustig, geduldig, betrokken, werken heel netjes en leveren kwaliteit  Ze hebben respect voor de wensen en behoeften van de klant, denken mee en houden rekening met de omgeving. Hendrik Jan en zijn mensen hebben ons volledig ontzorgd. We mochten ze altijd bellen. Zelfs in het weekend of ’s avond waren ze bereid om onze vragen over de bouw te beantwoorden en ons uitleg te geven.

Onze woning is prachtig geworden! Elke dag genieten wij van het resultaat. De benedenverdieping is volledig gerenoveerd en uitgebouwd. Er is op de begane grond een invalidebadkamer gecreëerd en ruimte gemaakt voor een tweepersoonsslaapkamer. De keuken is naar de voorkant van de woning verplaatst. Ook de hal is verbreed. De hele benedenverdieping is gelijkvloers en rolstoeltoegankelijk.

De verbouwing van onze woning heeft ons rust gegeven. Wij kunnen in onze eigen vertrouwde omgeving blijven wonen. Dit allemaal dankzij Hendrik Jan en zijn mensen. Met name Marcel, Sam en Ronald willen we apart noemen. Wat een toppers zijn jullie! Heel veel dank! Koeleman Bouw is een superbedrijf dat wij van harte kunnen aanbevelen!

Katwijk Getuigenis Van: Fam. Guyt Aan: Hendrik-Jan Koeleman

Koeleman bouw heeft ons geholpen met de verbouwing van onze jaren 30 woning in Katwijk aan den Rijn de afgelopen jaren. Inmiddels zijn we in de afrondende fase en kijken wij terug op een geslaagde verbouwing hetgeen mede te danken is aan de “familie” Koeleman. Dak isoleren, nieuwe kozijnen rondom. De vaklui welke de werkzaamheden hebben uitgevoerd zijn vriendelijk, keurig en beleefd. Zelfs als ik werkzaamheden in huis zelf doe, denken ze mee en hebben tips of regelen aanvullende materialen.  Een aanrader voor iedereen die een betrouwbare aannemer zoekt!

Alphen aan den Rijn Getuigenis Van: Herman Bouman Aan: Hendrik-Jan Koeleman

Met deze getuigenis wil ik Hendrik-Jan bedanken voor datgene hij en zijn team gedaan hebben in het kantoorpand aan de Castellumstraat te Alphen aan den Rijn. Het werk is kundig en volledig, conform de afspraken, binnen de afgesproken tijd, gerealiseerd.

Daarnaast heb ik het afgelopen jaar Hendrik-Jan leren kennen als een vakman, die zegt wat hij doet, maar vervolgens ook doet wat hij zegt.

Ik kan hem dan dus met een gerust geweten aan iedereen aanbevelen, tenslotte heb ik ook een naam hoog te houden.

Hendrik-Jan is iemand die je een werk gunt. Was getekend: Herman Bouman Van ’t Hof Makelaardij

Lees hier het origineel


Nieuwkoop

Voor zover wij kunnen beoordelen is het werk zeer degelijk gedaan en zo ziet het er ook uit.
Er was goed overleg tussen de heren van de uitvoering en oplossingen werden eerst onderling doorgesproken, want men is nogal wat tegengekomen.
Voor de verrotte dakplaten en de balken werd naar onze mening het juiste gedaan n.l. alles vernieuwen en dus geen houtje-touwtje werk. Ook lieten zij elke dag het werk opgeruimd achter.
Er werd ook in een strak tijdschema gewerkt. Om 9 uur koffie en werd er wat gegeten en om 11 uur nog een keer koffie, maar dat werd ter plekke even opgedronken.
Al met al een zeer goede indruk gekregen van het bedrijf.

Cees P.


Alphen aan den Rijn

Mijn schoonzus en zwager hebben indertijd een aannemer die meer verbouwingen verrichtte in hun wijk, gevraagd voor hun aanbouw.
Ze hebben daar later veel spijt van gekregen.

Het begon ermee dat die aannemer, zonder enig overleg, iets anders bouwde als wat op tekening stond. Ook de detaillering van de glaskap van de uitbouw werd niet correct uitgevoerd, met als gevolg eindeloze lekkages. Het was gewoon prutswerk.
Ondanks veel gebruik van kitspuit, bleef de aanbouw lekken. Omdat de aannemer weigerde de lekkage structureel op te lossen, heb ik Hendrik-Jan gevraagd er naar te kijken.

Hij gaf een deskundig advies, met opgave van de kosten voor het herstel van de glaskap waarmee de lekkage kon worden opgelost. Dit voorstel kwam overeen met de uiteindelijke conclusies van de arbitrage-commissie en ook mijn eigen bevindingen als architect.
Nadat juridische procedure was doorlopen (tot aan kanton-rechter), kon het herstel door Koelemanbouw eindelijk beginnen. Sindsdien zijn er zware regenbuien overheen gegaan, maar heeft de aanbouw niet meer gelekt.

Hendrik-Jan is in staat de fouten van andere aannemers op te sporen en te herstellen. Beter is het, hem direct opdracht te geven.
Ik kan je hem van harte aanbevelen.

Ton Veenman
architectenbureau AB-Visie


Alphen aan de Rijn

08:15 uur staan de medewerkers van Koeleman Bouw uit Zevenhoven voor onze neus, compleet met binnendeur, kozijnhout en een uitermate vriendelijke houding!

In de vorige week met Hendrik-Jan pas de afspraak gemaakt om op onze slaapverdieping een binnendeur te plaatsen.

Nu de kinderen ouder worden hebben wij, ouders, toch wel behoefte van een beetje privacy.

Zoals gezegd staan kwart over acht Marcel en Jeroen voor de deur. Keurig netjes stellen zij zich voor en, na boven even de situatie te hebben bekeken, beginnen de mannen met het uitleggen van oude lakens om de trap en vloer te beschermen.

“krijg ik nou niet de vuiligheid van jullie klant van gisteren bij mij binnen”, vraag ik. “nee hoor.”, zegt Marcel “elke middag klop ik de laken uit bij de werkplaats zodat we de volgende dag weer schoon kunnen beginnen.”

Kijk. dat bedoel ik nou. dat spreekt mij zo aan, aan de medewerkers van Koeleman!

Bovengekomen geef ik als opdrachtgever even mijn visie op hoe ik de binnendeur graag geplaatst zie.

Na mijn uitleg komt Marcel met een eigen idee. Waarom doen we het niet zus en zo. Dan ziet het er allemaal veel strakker uit, in lijn met de woning en krijg je ook geen last van krimp- en droogtescheurtjes in het gips.

‘Verdomd’ denk ik. hij heeft nog gelijk ook. Zo gezegd zo gedaan!

Rond een uur of negen – half tien eten de mannen hun boterham en accepteren ze eindelijk het kopje koffie dat ik ze al meermalen had aangeboden.

Een goed gesprek over de huidige situatie in de bouw en wat er verder zoal in de maatschappij gebeurt vindt plaats.

Heel prettig!

Aan het begin van de middag wordt ik naar boven geroepen.

“bent u het er zo mee eens.” vragen ze

Een welhaast naadloos stuk werk, een sluitende deur, afgekitte naden en afgeplamuurde schroefgaten is wat ik zie.

Werkelijk een schitterend stukje werk (voor zover ik dat als leek kan beoordelen natuurlijk.) Zelf hoef ik alleen nog maar even te sauzen zoals afgesproken.

De stofzuiger hoef ik eigenlijk niet eens naar boven te halen.

De mannen hebben het keurig netjes achtergelaten allemaal en ook buiten, voor het huis, ziet het er keurig netjes uit.

Al met al heel prettig om met Koeleman Bouw in zee te gaan en zeker een compliment voor Marcel en Jeroen!

Waar mogelijk zal ik de firma aanbevelen en ik zie al uit naar het moment dat ze onze afzuiging van de keuken gaan aanpakken.

aldus…

Pieter Janssen


Ook internationaal timmeren we aan de weg, er zijn geen taalkundige barrières, onderstaand bedankje van Engelse klant na de gerealiseerde dakopbouw in Amstelveen:

To the guys koeleman bouw and family:

Thank you so much for our building our fabulous extension we are thrilled with it. Your team were always a pleasure to work with, and are clearly creative problem solvers. We are recommending you wherever we can! All the best to all the family.


“Nadat we het besluit hadden genomen om ons huis uit te verbouwen, hebben we 4 verschillende bouwbedrijven laten komen, waaronder de firma Koeleman.
Bij de eerste gesprekken met de verschillende bouwbedrijven merkten wel al verschil tussen Koeleman en de rest. Een bedrijf leek totaal niet geïnteresseerd te zijn, een bedrijf ging dingen doen die niet nodig waren en een bedrijf ging doen wat we vroegen en gaf zelf geen feedback. Koeleman gaf daarentegen advies en bracht ideeën naar voren waar we zelf niet aan gedacht hadden of het inzicht niet voor hadden. Er werd zelfs een avond ingepland om de buren een beetje vertellen wat er ging gebeuren en de buren konden vragen stellen.”

“De beslissing was al snel genomen om met Koeleman in zee te gaan. Bij de start van de bouw bleek al snel dat we de juiste keuze hadden gemaakt. Veel werkzaamheden werden door eigen mensen gedaan. De dagen dat er gewerkt werd waren vaak dezelfde mannen aan het werk. Dit maakte het voor ons makkelijk om te overleggen als we iets anders wilden dan wat we afgesproken hadden. Of om te vragen wat naar hun inzicht beter was. Op onze vragen kwamen dan ook antwoorden waar we wat aan hadden en geen ja nee en amen. Iets wat wij als zeer aangenaam hebben ervaren.

“Tijdens de bouwwerkzaamheden zijn er een aantal maal problemen geweest met de buren. Koeleman was altijd bereikbaar en heeft heeft de problemen keurig met de betreffende buren opgelost. De andere buren waren uitermate tevreden over hoe de werkzaamheden waren verlopen en hadden minimale last van de bouwwerkzaamheden.
Als we weer een verbouwing hebben zullen we niet lang na hoeven te denken over welk bedrijf we zullen inhuren om de werkzaamheden uit te voeren.”


Beste Bouwvakkers,

Helaas kan ik deze middag niet aanwezig zijn in verband met mijn vakantie bij mijn 2 oudste kinderen, die al ruim 25 jaar in Amerika wonen. Ik vind het ook bitter dat ik niet in de gelegenheid ben de zo lang verwachte bitterbal te kunnen verorberen, maar dit wordt helemaal goedgemaakt door jullie inspanning, vakbekwaamheid en enthousiasme, die jullie met de verbouw van deze kerk hebben getoond.

Ik was ervan overtuigd, dat ik het nooit ruim 400 mensen naar de zin zou kunnen maken, maar die overtuiging heb ik moeten loslaten, want iedereen is zeer enthousiast over het bereikte resultaat en daarin hebben jullie een zeer overtuigend aandeel gehad. lk kan het natuurlijk nog zo mooi bedenken en tekenen, maar als het niet goed wordt uitgevoerd is het resultaat niet wat men ervan mag verwachten.

Jullie hebben er met elkaar een prachtig stuk werk van gemaakt, waar jullie trots op mogen zijn en waarvoor ik jullie zeer dankbaar ben. Ook jullie opstelling tegenover elkaar en tegenover mij heb ik zeer gewaardeerd.
Tijdens de bouw is er nooit een onvertogen woord gevallen en dat is in deze tijd ook een compliment waard.

Jullie hebben er met z’n allen voor zorg gedragen dat ook de opdrachtgever buitengewoon tevreden is en dat deze verbouwing een kroon op het werk van gemotiveerde bouwvakkers is.

Mede namens de opdrachtgever dank ik jullie voor deze prachtige prestatie.

Jaap Tromp


Geachte heer Koeleman, beste Hendrik-­Jan,

Bijna een jaar geleden gaven wij Koeleman Bouw opdracht tot de uitbreiding van ons woonhuis in Ouderkerk aan de Amstel. Inmiddels kijken wij terug op een geslaagd bouwproject hetgeen mede te danken is aan de inzet van uw bedrijf.

Het overleg met Koelerman Bouw is gedurende het gehele traject als vakkundig en plezierig ervaren. Het feit dat Koeleman bouw een uitgebreide ervaring heeft met het (ver)bouwen van woonhuizen heeft geleid tot veel goede adviezen en voorstellen.

De werknemers van Koeleman Bouw hebben met oog voor detail en met ambachtelijk vakmanschap de werkzaamheden uitgevoerd. Resultaat hiervan is dat onze ‘jaren 30-woning’ geheel in stijl is aangepast en dat de uitbreiding één geheel vormt met het bestaande gedeelte.

Naast het feit dat wij erg tevreden zijn over de gerealiseerde kwaliteit is tevens het ‘administratieve gedeelte’ prima verlopen. Alle werkzaamheden zijn afgerond binnen de tijdsduur die vooraf was afgesproken en er zijn geen financiële verassingen geweest de vorm van onverwachte kosten.
Graag bedanken wij Koeleman Bouw en haar medewerkers en wij zullen jullie, indien de gelegenheid zicht voordoet, zeker aanbevelen.

2024 Koeleman Bouw