Meer dan 100 jaar ervaring
Koeleman Bouw is een erkend SBB-leerbedrijf

Koeleman Bouw
Bel ons

Over Koeleman Bouw

Over Koeleman Bouw

Koeleman Bouw

Koeleman Bouw verzorgt alle werkzaamheden op het gebied van nieuwbouw, verbouw en onderhoud.

U kunt bij ons terecht voor het vervangen van één kozijn maar ook voor het verbouwen van uw complete woning, van de huidige staat naar volledig toekomst bestendig. Wij vragen vergunningen voor u aan, voeren overleg en houden de regie.

Koeleman Bouw investeert veel in een professionele uitrusting. Hierdoor kunnen wij werkzaamheden in en rond uw woning of bedrijfspand efficiënt en veilig uitvoeren.

Onze manier van werken wekt vertrouwen; klanten komen graag bij ons terug. Vanuit ons kantoor met werkplaats in Zevenhoven (bij Nieuwkoop) werken wij voor bedrijven en particulieren in het Groene Hart en aangrenzende regio’s.  

Koeleman Bouw 1963
Koeleman Bouw heden

Ruim 100 jaar ervaring

De geschiedenis van Koeleman Bouw begint al in 1896. Met het bouwen van boten ontstond toen een belangrijke specialiteit: ambachtelijk timmerwerk.

In de decennia die volgden, groeide ons familiebedrijf uit tot een veelzijdig
aannemersbedrijf. Wij beschikken over eigen timmerlieden en metselaars
en werken uitsluitend samen met allround vakmensen.

Erkend leerbedrijf

Leerlingen die de bouw in willen krijgen bij ons de kans om hun vak in de praktijk te leren. Met een leerbaan als timmerman of metselaar ontwikkelen zij zich tot zelfstandige vakmensen. Inzet is hierbij voor Koeleman Bouw minstens zo belangrijk als vakinhoudelijke kennis, want die leren ze door te doen. 

Koeleman Bouw is een erkend SBB-leerbedrijf en werkt samen met EDUBOUW in Hoofddorp en Samenwerkingsverband Praktijkopleiding Bouw (SPB) in Waddinxveen.     

2024 Koeleman Bouw